Let’s Party

In ons Grand Café hebben we ook een klein café, waar de gezelligste feesten gehouden kunnen worden. Het is een mooie zaal waarbij u beschikt over uw eigen bar met tapinstallatie. Uiterst geschikt om hier uw feest(avond) voor uw verjaardag, reünie, huwelijk, vrijgezellenfeest of zelfs een specifiek themafeest te geven.

Om uw dag of avond compleet te maken hebben wij een aantal suggesties voor arrangementen voor u. Het meest opmerkelijke concept wat misschien vooral de jeugdige feestgangers aanspreekt, is ons “Bulls American Style” of het “Bulls Beer” arrangement. Beide arrangementen onderscheiden zich van de rest in het feit dat u zelf uw consumpties mag verzorgen voor uw gasten. Een financieel voordeel omdat u alleen een vaste prijs betaalt voor de zaal, maar ook zeker een leuk idee dat u uw gasten zelf bedient vanaf achter uw eigen privébar! Uiteraard bieden wij ook arrangementen aan waarbij uw dag of avond geheel verzorgd wordt. De sfeer, uitstraling of het thema waarin u uw dag of avond wil laten plaatsvinden kan geheel worden afgestemd naar eigen wens. U mag u hier tot op een bepaalde hoogte uiteraard zelf mee bezig houden maar we staan ook graag voor u klaar om u hierin te adviseren of het zelfs geheel voor u te verzorgen.

Zie arrangementen voor uitgebreide informatie over de diverse mogelijkheden.

Let’s meet

Grand Café De Bulls leent zich ook uitstekend als decor voor uw zakelijke bijeenkomsten. Naast onze opnieuw gestijlde kleine zaal die voorzien is van een eigen bar en tapinstallatie kunt u ook kiezen voor exclusiviteit. Hiermee bedoelen we dat onze gehele locatie tot 16.00 uur tot uw beschikking staat. Aanvragen voor exclusiviteit behoren op speciaal verzoek ook tot de mogelijkheden. Onze ruimtes beschikken over standaard licht en geluid, flip-over en beamer.

Wij bieden (vergader)arrangementen van minimaal 10 tot ongeveer 60 personen. Uw Bulls Let’s Meet arrangement is bij ons op diverse wijze geheel uit te breiden naar eigen wens. Enkele suggesties van onze zijde zijn een Lunch, Diner, High Tea, High Wine of High Beer. Schroom uiteraard niet te informeren naar andere mogelijkheden, wij stellen graag in overleg met u het wenselijke samen.

Wilt u na of tijdens uw bijeenkomst even lekker ontspannen of bouwen aan uw teamspirit kunt u kosteloos gebruik maken van onze diverse spelen, zoals snooker, pool, biljart of darts.

Zie arrangementen voor uitgebreide informatie over de diverse mogelijkheden.

LET’S PLAY

Het snookeren, poolen, biljarten en darten is letterlijk een groot deel van ons Grand Café. Op onze vloer staan 4 snookertafels, 6 pooltafels, 3 biljarttafels en we hebben 3 dartbanen.

Gedurende de gehele week tijdens onze openingstijden ontvangen wij enthousiaste spelers. Momenteel ontvangen wij rond de vijf dartteams die in competitieverband vanuit de dartsbond Bollenstreek Rijnland hun wedstrijden gooien. Ook ontvangen wij op variërende avonden in de week de leden van biljartvereniging De Krim.

Uiteraard bieden wij het spelen ook aan in de vorm van een arrangement. Voor een gezellige avond uit met vrienden, familie of collega’s bieden wij u bijvoorbeeld een Bulls Dinner/Game arrangement tegen een verrassend prettige prijs.

De prijs per uur snookeren, poolen of biljarten is op dinsdag en woensdag € 12,50 per uur, en op donderdag, vrijdag en zaterdag € 14,50 per uur

Reserveren kan uitsluitend telefonisch!

(0252-675121)

Wedden op paarden

Vanaf begin 2011 is het mogelijk om bij ons live op paardenraces te wedden. Dit doen wij in samenwerking met Runnerz. Het is mogelijk om in te zetten op paardenraces in diverse landen waaronder Nederland, Zweden, Zuid-Afrika, Engeland, Amerika, Duitsland, Finland, Denemarken en meer. Er zijn elke dag wel ergens races waar je op in kunt zetten. Deze races kun je live volgen op 2 speciaal daarvoor geïnstalleerde tv’s. Je weet dus meteen of je weddenschap wat oplevert!

En inzetten kun je al vanaf 10 cent! Je kunt dus met weinig inzet een hoop geld verdienen, er zijn al velen u voorgegaan. Zo hadden we een gelukkige klant die zelfs meer dan € 3000,- heeft gewonnen! Het uitkeringspercentage van Runnerz is dan ook hoger dan alle bekende loterijen in Nederland.

Het komt ook regelmatig voor dat er races tussen zitten met een jackpot, die kunnen dus nog meer opleveren dan normaal. Op zulke races zijn echt duizenden euro’s te winnen met een lage inzet.

Zo zijn er in Zweden de bekende V-spelen, de V75, V65 en V64. Dat zijn spelsoorten waarmee het de bedoeling is dat je van meerdere (7 of 6) opeenvolgende races de winnaar voorspelt. Heb je ze allemaal goed voorspeld, dan zit daar meestal een hele leuke prijs aan. De prijzenpot van deze spellen bevat regelmatig enkele miljoenen! De V75 is hiervan een goed voorbeeld: deze vindt elke zaterdag plaats en heeft een minimale prijzenpot van 5,5 miljoen!

Geen verstand van wedden op paarden? Geen probleem, er is altijd wel iemand aanwezig die je kan helpen met het plaatsen van een weddenschap.

HUISREGELS GRAND CAFÉ DE BULLS

 • Toegang vanaf 18 jaar.
 • Legitimatie verplicht en dient op verzoek getoond te worden.
 • Consumptie verplicht.
 • Entree met correcte kleding. Groepskenmerkende of sfeerbepalende kleding is niet toegestaan.
 • Het in het bezit hebben van wapens is verboden.
 • Het in het bezit hebben, verhandelen of gebruiken van drugs is verboden.
 • De directie stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging van eigendommen.
 • Bezoekers dienen alle aanwijzingen van personeel/directie op te volgen.
 • Meenemen of nuttigen van eigen drank of eten is verboden.
 • Bij onzedelijk- of hinderlijk gedrag, bedreiging, mishandeling of agressie zal uitzetting uit het Grand Café volgen.
 • Bij opstootjes en/of ruzie zal uitzetting uit het Grand Café volgen.
 • Na 02:00 uur is er geen toegang meer tot het Grand Café.
 • Jassen ophangen aan de kapstok of maak gebruik van ons lockersysteem (zie de voorwaarden).
 • Geen glazen meenemen naar buiten m.u.v. het terras.
 • Visitatie kan gebeuren op verzoek van personeel/directie.
 • Vanaf heden kan er uitsluitend gerookt worden in de rookruimte of op het terras.
 • Helaas is het op last van de politie/gemeente niet meer mogelijk om u bij de voordeur op te houden.
 • Verlaat u rustig de zaak en houdt u buiten rekening met omwonenden.

Het personeel/de directie behoudt zicht het recht voor om personen of groepen de toegang te weigeren. In situaties waarin dit regelement niet voorziet beslist het personeel/de directie.
UITGAAN MOET VOOR IEDEREEN GEZELLIG, LEEFBAAR EN VEILIG BLIJVEN!
Daarom gelden er in de HORECA HUIS- en GEDRAGSREGELS.
Deze regels zijn opgesteld in overleg tussen horecaondernemers, politie en gemeente.