Slaaptraining

Slapen: van geïrriteerd woelen naar een gezonde en diepe nachtrust.

Voor veel mensen met slaapproblemen zijn het slapen en de slaapkamer een bron van spanning geworden. Zij gaan steeds meer hun best doen om in slaap te vallen met steeds minder resultaat.

In deze slaaptraining keren we uw onzekerheid en ergernis rondom het slapen om naar een vertrouwd en natuurlijk slaappatroon.

Door het toepassen van de aangereikte technieken herstelt uw bioritme en daarmee ook het slaap- en waaksysteem. De overgang van uw actieve en drukke dagelijkse bestaan naar de slaap zal weer soepeler gaan verlopen. Ook neemt door de oefeningen het piekeren af, waardoor het inslapen en ook het doorslapen steeds beter zal lukken.

We gebruiken technieken vanuit de autogene training, ademtherapie en oefeningen uit het SounderSleepSysteem.

Het SounderSleepSysteem is een nieuwe revolutionaire methode waarmee je met kleine, eenvoudige, zachte bewegingen en ademhalingstechnieken het lichaam kunt ontspannen en je gedachten tot rust kunt brengen, waardoor er een weldadig slaappatroon ontstaat.

Na het intake-gesprek bestaat de behandeling uit een individueel traject, eventueel aangevuld met een cursus slaaptraining.

Er worden een aantal aspecten van het slapen theoretisch uitgelegd. Dit ter ondersteuning van het oefenen en ter bevordering van gezonde gedachten over uw persoonlijke slaappatroon.

Algemeen
Psychosomatiek
Mindfulness
YinYoga